Nordens første og eneste Cloudflare-partner

Bouvet har inngått en spennende reseller-avtale med Cloudflare og samtidig blitt den første Authorized Service Delivery Partneren i Norden!


Partnerskapet med Cloudflare åpner opp for enda større muligheter og fordeler for våre kunder. Som reseller vil vi kunne tilby direkte tilgang til produkter og løsninger fra anerkjente Cloudflare.

Dette betyr at vi kan sikre at våre kunder får tilgang til de nyeste og mest innovative løsningene, samtidig som vi kan tilby skreddersydde løsninger som passer deres spesifikke behov.

 

Hva er Cloudflare? 

Cloudflare er et globalt nettverk designet for å gjøre alt du kobler til Internett sikkert, privat, raskt og pålitelig.

 Cloudflares visjon er å bygge et tryggt Internett. Nettverket bidrar til sikrere nettsteder, APIer og Internett-applikasjoner. Den brukes også til å beskytt bedriftsnettverk, ansatte og enheter.

Les mer om Cloudflare og deres tjenester her.

 

Cloudflare¨.jpg

 

Bouvet bruker Cloudflare

Samarbeidet vårt med Cloudflare startet i 2020 etter pandemien brøt ut. Utfordringer med å sikre fjernarbeidstilgang for ansatte over hele Europa økte og det samme gjorde behovet for å beskytte seg mot trusselaktører via e-post.

Ved å implementere Cloudflare Zero Trust Services har vi oppnådd sikrere tilgang til bedriftsressurser for ansatte, og redusert avhengigheten av VPN, noe som har forbedret produktiviteten. Vi har også styrket vår sikkerhetsinfrastruktur ved å benytte Cloudflare Secure Web Gateway, Remote Browser Isolation og Cloudflare Area1 for epostsikkerhet.

Dette har ført til økt effektivitet, bedre beskyttelse mot trusler og en enklere autentiseringsopplevelse for ansatte.

Vi er godt fornøyd med samarbeidet med Cloudflare og planlegger å utvide bruken av deres tjenester i fremtiden.

Les mer om hvordan og hvorfor vi benytter oss av Cloudflare i dette intervjuet med Victor Persson, IT Security Operations Lead i Bouvet. 🔗 Lenke til artikkel hos Cloudflare her

 

📸 Nylig deltok representanter fra vårt sky- og sikkerhetsmiljø på Cloudflare Connect-konferansen i London, der Victor Persson også var invitert til å fortelle om vår reise mot Zero Trust.
📸 Nylig deltok representanter fra vårt sky- og sikkerhetsmiljø på Cloudflare Connect-konferansen i London, der Victor Persson også var invitert til å fortelle om vår reise mot Zero Trust.

 

Nordens første Authorized Service Delivery Partner

Ved å bli en Authorized Service Delivery Partner styrker vi vår evne til å levere tjenester og support til våre kunder med høyeste kvalitet. Vår status som autorisert partner betyr at vi har gjennomgått grundige opplæringsprogrammer og oppfyller de høyeste standardene satt av Cloudflare.

Dette sikrer at våre kunder kan stole på oss for å levere ekspertise, pålitelighet og kvalitet i alle våre prosjekter og tjenester.

Vi er dedikerte til å utnytte dette partnerskapet til det fulle for å hjelpe våre kunder med å sammen gjør internett litt tryggere. Vi ser frem til å dele fordelene av dette reseller- og Authorized Service Delivery Partnerskapet med våre kunder.

Ta gjerne kontakt med oss for å høre mer om dette

Lise Marie Seierstad Kværne
Avdelingsleder, Tjenesteleveranser
Mathias Myhre Eli
Skytekniker
Oslo