Oslo

I Oslo leverer vi hele spennet av Bouvets tjenester. Det tverrfaglige samspillet mellom designere, tekniske eksperter, prosjektledere og rådgivere skaper et spennende og lærerikt arbeidsmiljø og gjør at det skapes løsninger der alle aspekter blir ivaretatt.

Bouvets kunder i Oslo-området dekker blant annet bransjene varehandel, olje/gass, offentlig sektor og kraftforsyning. Vi deler av vår kunnskap og engasjerer oss sterkt i faglige nettverk i Oslo-området. Vi som jobber i Bouvet i Oslo kjører også en rekke interne arrangementer der nyskaping og kunnskapsdeling står i fokus. Dette bidrar til at vi stadig utvikler nye konsepter som vi kan levere til våre kunder.

Har du spørsmål? Ta kontakt med en av oss på kontoret

 

Anders Lennartzon
Regionleder Øst
Thomas Wilhelmsen
Salgsleder
Beathe Lassen
Leder HR

Litt om oss

Vi gir kompetanse for fremtiden

Kurs.jpg

Vår kursvirksomhet er en møteplass for mennesker som søker kunnskap og inspirasjon i arbeidet med digitalisering. Vi er en av markedets største kursleverandører og tilbyr blant annet kurs og sertifiseringer innen:

  • Digitalt lederskap/endringsledelse
  • Smidige organisasjoner og team
  • Prosjektledelse
  • Test/testledelse
  • Systemutvikling
  • Data Science & maskinlæring
  • Sky/skyplattformer
  • Sikkerhet, bærekraft mm.

Ta kontakt med oss på [email protected] eller 23 40 60 50 

Spennende prosjekter og kunder

Prosjekter.jpg

Vi er opptatt av å ha langsiktige kunderelasjoner og er strategisk partner for en rekke virksomheter gjennom innovasjon, utvikling og implementering av løsninger. Kundene setter pris på vår gode forståelse for deres virksomhet og at vi med et bredt tjenestespekter bestående av utviklings- og rådgivningstjenester innenfor informasjonsteknologi, kommunikasjon og virksomhetsstyring, kan være en totalleverandør. 

I vår solide kundebase finner vi en rekke viktige samfunnsaktører og våre konsulenter får gjennom arbeidet for disse, være med å bidra til den nødvendige utviklingen av samfunnet. 

Her får du et innblikk i noen av våre spennende prosjekter

Labben vår

Labben_oslo.png

I Oslo har vi en lab vi er stolte av. Labben, vårt makerspace, stimulerer til innovasjon og utfordring av ny teknologi. På vårt kontor i Oslo har vi en velfungerende lab hvor vi tekster nye og spennende ting. Blir du nysgjerrig? Ta kontakt med oss. 

En unik delingskultur

Bouvet deler_oslo.png

En av våre verdier er delingskultur og våre folk deler gladelig kunnskap og historier om det vi jobber med og brenner for. Vi har flere delingsarenaer i Bouvet og ten av de er Bouvet One. To ganger i året  samles vi til en helaften der våre kollegaer deler kunnskap og erfaringer med hverandre. Vi deler også blogginnlegg og fagartikler
her på våre nettsider.

 

Egen årsrapport for ansatte

ansattes arsrapport_oslo.png

Hos oss har vi en egen rapport der de ansatte selv oppsummerer året som har gått. Der deler de betrakninger om året som har gått og gir et et innblikk i alt fra faglige utfordringer til utenomkontorlige aktiviteter og sosiale sammenkomster. ​
Les rapporten her

Hos oss får du beholde gulroten

Gulrot_saks.png

Vil du være med på å skape løsninger med stor betydning for enkeltmennesker så vel som for samfunnet? Hvilke gulrøtter er viktige for deg og gjør at du motiverer deg ekstra mye? 

Finn ut mer om oss og ta vår gulrotindeks