Høgskulen på Vestlandet

Bygger kultur og felleskap

Da høgskolene på Vestlandet skulle slå seg sammen til en skole sto Bouvet på for å gi skolen nye nettsider og intranett i ekspressfart.

Trykk på taggene for å lese mer om hvor og hvordan vi benytter samme fag og teknologi

Utfordring

Like før sommeren 2016 ble det avgjort at Høgskulen i Sogn og Fjordane, Høgskolen Stord/ Haugesund og Høgskolen i Bergen skulle slå seg sammen og bli Høgskulen på Vestlandet (HVL). Det var viktig for den nye høgskolen å lage en nettside som representerte alle de tre skolene og lage et godt intranett til over tusen ansatte.

Løsning

Arbeidet med den nye nettløsningen startet opp rett etter sommeren. Bouvet satte sammen et team med interaksjonsdesigner, grafisk designer og utviklere. De tre skolene hadde hver for seg komplekse og innholdsrike sider og det ble en stor jobb å samle alt i en felles løsning. Den nye høgskolen valgte Episerver som sin nye plattform for å bygge hjemmesiden.

Effekt

Høgskulen på Vestlandet er en av de største høgskolene i landet med over 16.000 studenter fordelt på fem campuser. Med en felles nettløsning som fungerer på alle plattformer er det enklere for den nye skolen å bygge kultur og felleskap.

Det tette samarbeidet med Bouvet var helt avgjørende for at Høgskulen på Vestlandet kom i havn med nye nettsider på rekordtid. Vi opplevde at Bouvet dedikerte nødvendige arbeidsressurser i prosjektperioden, og hadde ukentlige møter og bortimot daglig kontakt med oss

Høgskulen på Vestlandet

Ansvarlig kontor: Bergen

Kontakt oss

Anne Hasselgreen
Regionleder Bergen