Effektivt boligvalg med nye nettsider og prosjektsider - Bouvet Norge

Nordbohus

Effektivt boligvalg med nye nettsider og prosjektsider

Nordbohus er en av Norges største boligleverandører, og med stadig økende virksomhet innenfor større boligprosjekter hadde de behov for en fleksibel og moderne plattform for å kunne gjøre det enda enklere for kundene å finne sin drømmebolig.

Løsningen

Oppdraget startet sommeren 2017 med et systematisk innsiktsarbeid og workshops sammen med Nordbohus. Dette bidro til utarbeidelsen av et felles konsept og design for både nye nordbohus.no og egne sider for boligprosjekter. Konseptet "Rådgiveren" baseres på Nordbohus sitt ønske om å fremstå som en pålitelig og trygg leverandør av boliger. De skal skille seg fra konkurrentene i bilder, innhold og tekst ved å være jordnære og ærlige i sin kommunikasjon.

Forhandler Nordbohus

Som teknisk plattform for løsningen falt valget på Drupal 8. Nordbohus var fra før av kjent med Drupal 6, da eksisterende nettside er bygd på denne, og Bouvet har lang og god erfaring med utvikling i Drupal. Løsningens krav til fleksibilitet og modularitet var også en faktor som bidra til at valget falt på dette. Prosjektsidene skal passe for både større og mindre prosjekter, og ulike maler er utviklet for å støtte under ulike behov fra ulike forhandlere.

Verdi for kunden

Prosjektet har bidratt til å effektivisere publiseringsprosessen av boliger for Nordbohus sine forhandlere ettersom publisering på både prosjektsider og finn.no nå kan gjøres i en og samme operasjon. I tillegg bidrar de nye prosjektsidene og malene til at Nordbohus får et mer helhetlig visuelt uttrykk utad, samtidig som layout og moduler kan tilpasses etter de ulike forhandlernes behov.

Den nye fasetterte søkefunksjonen gjør at besøkende enklere kan finne det de letter etter og søke i innhold og boliger til salgs på tvers av alle forhandlerne. Større fokus på råd og inspirasjon gjør også at de tilbringer mer tid på nettsidene. Sidene er universelt utformet og dermed også tilgjengelig for et større publikum enn tidligere. 

Prosjekt: Effektivt boligvalg med nye nettsider og prosjektsider

Sektor: Varehandel

Ansvarlig kontor: Trondheim

Kontakt oss

Stian Hågensen
Avdelingsleder