© Marie Rosenborg Wadahl

Universitetet i Agder

Banebrytende forskning

Med det nye forskningssenteret ”CAIR” på Universitetet i Agder, skal Norge settes på kartet innen kunstig intelligens.

Utfordring

Universitetet i Agder åpnet Norges første forskningssenter innen kunstig intelligens, Centre for Artificial Intelligence Research (CAIR) i mars 2017. Med et nytt senter ville universitetet ha en egen profil og nettside for CAIR. De ønsket at siden skulle oppfattes som profesjonell og fremoverlent, samtidig som den skulle formidle forskningsaktiviteten – banebrytende grunnforskning innen kunstig intelligens - på en god måte.
Copyright:Marie Rosenborg Wadahl
Copyright:whiteboard

Løsning

Cair.uia.no er en nettside for alle flater, der det er fokusert på uventet og nyskapende design. Ansatte ved CAIR, Bouvet og 07 Media har jobbet tett sammen for å lage en spennende løsning på kort tid. Senteret har fått den nye profilen de ønsket, en side der de kan kommunisere med publikummet sitt og legge ut ny forskning. Løsningen er utviklet i Umbraco og med en integrasjon mot eksterne kilder via et REST-API for å hente ut innhold til nettsiden.

Effekt

Den nye nettsiden til CAIR, er med på å fremme forskning innen kunstig intelligens i Norge og sette Norge på kartet innen fagfeltet internasjonalt. Allmenheten skal dra nytte av siden, det offentlige og privat sektor. For CAIR er nettsiden et viktig verktøy for å publisere forskning og kommunisere med publikum, media og andre forskere innen fagfeltet. Bouvet er stolte av å samarbeide med CAIR og ser frem til videre arbeid i en fremtid som er superintelligent.
Copyright:Marie Rosenborg Wadahl

Vi er veldig fornøyd med nettsiden, det er lett å navigere og vi er stolte av å vise den frem.

CAIR

Prosjekt: CAIR

Sektor: Undervisning

Kontakt oss

Arne Hermansen
Regionleder Sør