Bouvet har inngått samarbeid med Mendix – en ledende low-code-plattform

Innen 2025 forventer Gartner at 70 prosent av nye applikasjoner vil utvikles på low-code/no-code-teknologi. Bouvet fortsetter å bygge opp kompetanse og kapasitet for markedet i Norge, og med dette samarbeidet kan vi nå tilby raskere utvikling av apper for alle brukerplattformer.

Trykk på taggene for å lese mer om hvor og hvordan vi benytter samme fag og teknologi

Bildet viser en app utviklet på Mendix plattformen

Mendix er et verktøy og en plattform som brukes for å utvikle applikasjoner med minimal bruk av koding. Ved å bruke low-code-plattformer kan vi raskere bygge komplette applikasjoner og gjøre prosessen fra idé til ferdig produkt både smidigere og raskere. I forbindelse med low-code brukes også betegnelsen no-code, som innebærer ingen koding i det hele tatt.

Plattform som snakker med alle datakilder

Mendix er en internasjonal stor aktør innen low-code. Verktøyet vi skal jobbe med snakker med alle datakilder og kan benyttes til utvikling av apper for alle brukerplattformer, nettlesere, padder etc. 

– Bouvet bygger nå opp kompetanse på Mendix-plattformen og skal tilby fullskala systemutviklere som kan støtte kundene våre i utviklingen av applikasjoner, sier Lars Marstein Lund, avdelingsleder, Øst SAP Tech og Forvaltning. 

Han forteller videre at kompetansen på plattformen skal spres videre i organisasjonen, slik at vi kan bruke hele vårt kompetanse-spekter fra designere via prosjektledere, analytikere, front-end-utviklere til våre Mendix back-end-spesialister i utviklingsprosjekter.

– For kundene vil det si at våre fagfolk tilrettelegger for utviklingen av applikasjonene og kundene sitter igjen med en egen verktøykasse som de enkelt kan vedlikeholde og utvikle, da det krever minimalt, eller null koding, sier Lars Marstein Lund avslutningsvis. 

Temaer

Om Mendix

Mendix er en bransjeledende, alt-i-ett low-code applikasjonsutviklingsplattform som hjelper organisasjoner med å bygge applikasjoner. Plattformen er designet for å akselerere hele utviklingslivssyklusen, fra idé til distribusjon og drift.

www.mendix.com

Ta kontakt om du vil vite mer om Low-Code

Lars Marstein Lund
Avdelingsleder