Bouveter kåret til årets bidragsyter

Vår utvikler Goran Stene Solomonovic har blitt kåret til "årets bidragsyter" fra selskapet Optimizely, som leverer tjenester innen CMS, Commerce og personalisering.

Publisert:

27. jan. 2023

Trykk på taggene for å lese mer om hvor og hvordan vi benytter samme fag og teknologi

Prisen «årets bidragsyter» deles ut til en som Optimizely Norge mener har bidratt mest til å heve Optimizely kompetansen hos sine kollegaer.  

Goran.png

–Gjennom året har Bouvet hatt fagdager hvor Optimizely Norge har vært invitert. Fagdagene ble organisert av meg og Silje Sletteng som fortjener halve prisen. I tillegg har jeg vært ansvarlig for sertifisering her i Bouvet og i dag er vi 16 sertifiserte utviklere, sier Goran 

Goran er partneransvarlig for Optimizely i Bouvet. Han sparrer med kollegene Silje Sletteng og Morten Lensberg, som er hhv. Optimizely CMS og Commerce eksperter. De må vite hva som rører seg og hvilke gode løsninger som er lansert eller er på vei. Da er et godt samarbeid nøkkelen til suksess, forteller Goran. 

–Den største grunnen til at jeg fortsatt jobber med Optimizely, 15 år etter, er Optimizely Norges oppfølging og at det er et produkt som stadig er i utvikling, sier Goran og utdyper:

–De har omfavnet DevOps tankegangen med DXP, som da er en egen plattform i Azure som vi enkelt kan rulle ut kodeendringer til. I tillegg er vi alltid ett klikk unna å friske opp testmiljøene med produksjonsdata. Det er utrolig behagelig å jobbe med verktøyet, for da kan vi som utviklere heller bruke tid på det vi liker best, nemlig kode.
 

Dette er Optimizely

Optimizely er en sammenslåing av to selskaper. EPiServer, som var i mange år en av ledende CMS løsninger og Optimizely som på sin side var ledende løsning for eksperimentering og personalisering. I dag tilbyr Optimizely CMS, Commerce og eksperimentering. En kunde vil vanligvis kombinere disse for å sette sammen en løsning som gir dem mest verdi. I tillegg finnes det mange plugins som løsningene kan berikes med.

Vil du vite mer om Optimizely og hvordan vi kan hjelpe?

Ketil Hoel Pedersen
Avdelingsleder
Webapps
Stian Hågensen
Avdelingsleder
Jørn Høiland
Enhetsleder