Møt oss på Energyworld 2024

Den 14. mars finner du oss på Energyworld 2024. Her skal vi stå på scenen sammen med KAEFER Blu og snakke om kunstig intelligens, IoT og smidige robotikk som har resultert i roboten Monkeybot. Kom også å besøk oss på standen vår for gode samtaler. 

Vi går foran og bygger fremtidens energisektor 

Vi har medvirket på Energyworld-konferansene siden oppstarten for tolv år siden. Energyworld er en viktig møteplass som samler aktører i både IT og energisektoren.

Formålet er å utveksle ideer om teknologi innen energibransjen. Vi skal også knytte og pleie kontakter og vise vårt engasjement og bidrag relatert til utviklingen og innføringen av stadig grønnere energiformer.

Påmelding

Les mer om konferansen og meld deg på her: https://energyworld.no/EW24

Vi er også i år sponsor og du kan bruke VIP-koden EW24-BOUVET-E for gratis adgang til konferansen. 

Møt oss på stand

Ved å besøke oss får du treffe flere av våre kollegaer med ulik kompetanse på teknologi og energi. Du kan også bli tegnet av våre karikaturtegnere på standen. 

Du finner oss på stand 6 👋

På scenen med Kaefer Blu🗣

Kunstig intelligens, IoT, stordata og smidige roboter

– KAEFER BLU utvikler fremtidens løsninger for prediktivt vedlikehold

Foredragsholdere: 

Arve Martinsen – CEO, Kaefer Blu
Svein Olav Hegerland – Enhetsleder i Bouvet

Utforskningen av kunstig intelligens, internett av ting (IoT), stordata og smidige roboter har resultert i betydelige fremskritt i arbeidet med å øke sikkerheten til ansatte og samtidig oppnå bedre oversikt over integriteten på fysiske installasjoner.

Denne innovative tilnærmingen gir muligheten til å gå fra syklusbasert og reaktivt vedlikehold til prediktivt vedlikehold, og Kaefer Blu deler innsikt om deres arbeid i denne retningen. Utforsk også den unike "Monkeybot"-roboten som parallelt utvikles for å installere fuktsensorer i ekstreme miljøer.

 

EW24_SOME_Bouvet.jpg