DAMA Norge og Bouvet inngår nytt samarbeid!

Gjennom samarbeidet skal vi styrke våre fagmiljøer i Data Management og styrke verdien vi gir til våre kunder.

Winfried Adalbert Etzel

Trykk på taggene for å lese mer om hvor og hvordan vi benytter samme fag og teknologi


Vi er veldig glade for å kunngjøre vårt nye samarbeid med DAMA Norge (Data Management Association - Norway Chapter). DAMA Norge er en frivillig organisasjon som har som visjon å øke Norges kompetanse og kunnskapsnivå innen Data Management.

Bouvet leverer sterkt på tekniske løsninger rundt dataplattform og skaper det tekniske grunnlaget for våre kunder, slik at de kan starte på sine reiser mot innsikt, dataanalyse og maskinlæring.

Vi ser et økende behov for kompetanse innenfor Data Management, både internt og hos våre kunder. Det generes enorme mengder data daglig og tallet stiger, samtidig som etterspørselen etter kvalitetssikrede og pålitelige data øker. 

Å knytte tett kontakt med en dedikert, frivillig organisasjon som DAMA Norge, hjelper oss å bygge denne kompetansen og bidrar til at vi kan levere enda mer helhetlig til våre kunder.

Vi skal sammen jobbe for at bedriftene kan stole på dataen som generes til dataanalyse og maskinlæring. Og at datadrevne beslutningsprosesser baserer seg på kvalitative kilder, ikke bare ut fra et forretningsperspektiv, men også med tanke på etterlevelse av regelverk.

Ansatte i Bouvet får mulighet å øke sin kompetanse

Et viktig ledd for å nå dette målbilde er å sikre at våre ansatte har riktig kompetanse innen Data Management.

Ansatte i Bouvet får med det nye samarbeidet flere muligheter til å øke sin kompetanse i Data Management. Helt konkret jobber vi med å organisere arrangementer, workshops og sertifiseringer sammen.

Det har allerede vært arrangert workshops i samarbeid med DAMA Norge, både i kursavdelingen vår i Oslo, på Futurum i Stavanger og digitalt. 

Fremoverlente kunder

Vi opplever samtidig at en økende andel av våre kunder og partnere etterspør denne kompetansen og etterspør dette fra våre konsulenter, forteller Ketil Espenæs, leder for salg og marked i Bouvet Rogaland.

At kundene selv etterspør denne kompetansen synes vi er svært positivt, fortsetter Espenæs. Etter forespørsel fra en av våre kunder i energibransjen tok 25 av våre konsulenter i Rogaland nylig sertifiseringen: Certified Data Management Professional (CDMP) via DAMA. 

CDMP-sertifiseringen gir en fullstendig oversikt over Data Management Body of Knowledge (DMBoK) og er et fullt lisensiert, offisielt CDMP-kurs som undervises av en sertifisert Trainer.

Deltakerne får kunnskapen, metodene og teknikkene som kreves for å analysere og implementere data management-løsninger i sin organisasjon. Det gir en solid forankring i alle de forskjellige disiplinene innen data management. 

Om artikkelforfatteren

Faggrupper-bilder-til-nett-some-og-meetups-2.jpg
 

Winfried jobber som prosjektleder og rådgiver i Bouvet og brenner for faget Data Management. Han er en aktiv bidragsyter i fagmiljøet og er blant annet ansvarlig og vert for podcasten til DAMA Norway. Lytt her.

Les mer om Winfried sin arbeidshverdag i bloggen vår her.