Skjermbilde 2019-04-23 kl. 10.09.50

Festspillene i Bergen

Et mangfoldig program presentert i ny drakt

Festspillene i Bergen ønsket en digital partner som kunne oppdatere og utfordre designet på nettsiden. På nyeste versjonen av EpiServer og med perfeksjonert front-end design ble de nye nettsidene lansert i god tid før Festspillene gikk av stabelen.

Skjermbilde 2019-01-24 kl. 14.17.45

«En utfordring ved det gamle designet var at det var for mange valg og innganger for brukerne og det viktigste var ikke prioritert godt nok.»

Skjermbilde 2019-07-03 kl. 15.57.06

Løsningen

Det viktigste for målgruppen til FiB er å få vite hva som går, når forestillingen er og hva det koster. Et søk som gir gode treff med filtreringsmuligheter var noe som stod høyt oppe på ønskelisten. For å finjustere søket ble flere varianter testet ut og til slutt landet vi på et søk som inneholder filtrering på tidspunkt, lokasjon og kategori. Blant målgruppen som ble intervjuet var det ulike faktorer som var viktig. For noen var tid og sted avgjørende, og for noen var det ønskelig å navigere etter spesielle artister eller komponister. 

Skjermbilde 2019-07-11 kl. 15.09.52

Verdi for kunden

Festspillene i Bergen byr på hundrevis av arrangement i ulike sjangre i løpet av 15 dager i månedsskiftet mai/juni hvert år.

Prosjekt: Nytt og forenklet design til Festspillene i Bergen

Lenke: Festspillene i Bergen

Sektor: Kultur og fritid

Ansvarlig kontor: Bergen

Kontakt oss

reginemedbriller

Regine Sagstad