Videocation

Ny og moderne e-læringsplattform bygget på skyplattformen AWS

Sammen med Videocation har Bouvet utviklet en helt ny og moderne plattform for e-læring. Det betyr at du nå kan lære av de beste når og hvor som helst.

Trykk på taggene for å lese mer om hvor og hvordan vi benytter samme fag og teknologi

Utfordringen

Videocation publiserer videokurs for det norske bedrifts- og personmarkedet. De har gjort det til sin oppgave å finne de mest engasjerende ekspertene og dele deres kunnskap gjennom attraktive videokurs, og nettopp på denne måten utgi de beste videokursene innenfor alle områder hvor folk etterspør opplæring. 

Å prioritere tid til å dra på kurs i en hektisk hverdag kan nemlig være en utfordring for de fleste av oss. Det finnes i dag flere tilgjengelige løsninger for e-læring, men få av disse fokuserer på norsk språk og studioproduserte kurs av høy kvalitet. Nettopp denne utfordringen ønsket Videocation å gjøre noe med.

Løsning

Det vi har laget sammen med Videocation er en moderne plattform som tilbyr e-læring basert på en månedlig abonnemntsordning. På plattformen har du tilgang til norske, studioproduserte kurs av svært høy kvalitet. Videocation har hentet inn de beste ekspertene innenfor forskjellige områder og tilbyr eksempelvis læringsløp for daglig leder, bedriftsutvikling og kommunikasjon.

Se hele utvalget av kurs her! 

Hør også hvorfor Are, en av Videocations kunder, er strålende fornøyd med kunnskapen han nå får rett i lomma.

Teknologi

For å kunne bygge en moderne plattform er du helt avhengig av at løsningen tilfredstiller behov for automatisering og skalerbarhet. På denne måten får du en plattform som fungerer under alle omstendigheter, og som kan fungere i en oppstartsfase samt håndtere rask vekst. På bakgrunn av dette ble AWS valgt som skyplattform for Videocation.no.

Plattformen, som ble bygget på AWS, baserer seg på moderne "cloud native"-teknologi, deriblant AWS Lambda. AWS Lambda lar deg kjøre kode uten at du må forholde deg til servere. Du betaler bare for CPU-tiden du benytter deg av, og det koster med andre ord ingenting når koden ikke kjører. Ved å implementere løsningen med denne typen arkitektur får du utnyttet elastiteten i skyplattformen optimalt, og dermed får du en skalerbar løsning både med tanke på ytelse og kostnad.

Effekt gjennom skydrift

Vi leverer denne typen plattformer ferdig overvåket og automatisert med tanke på å kunne håndtere eventuelle feil, samt skalere basert på antall brukere. Et viktig moment når du kjører løsninger i skyen er utviklingen av kostnader over tid. I denne forbindelse leverer vi kostnadsovervåkning med prognose og anbefalinger slik at du til enhver tid holder løsningen så kostnadseffektiv som mulig. Gjennom dette har nå Videocation fått en plattform som er kostandseffektiv, enkel å vedlikeholde, samt gjør det mulig å levere toppkvalitetskurs på best og enklest mulig måte.

Ansvarlig kontor: Oslo

Kontakt oss

Lise Marie Seierstad Kværne
Avdelingsleder, Tjenesteleveranser