Hva er Dynamics 365 FO og hvordan kan Bouvet forbedre dine forretningsprosesser?

Microsofts skybaserte forretningsplattform, Dynamics 365 for Finance and Operations (Dynamics 365FO), er designet for å hjelpe virksomheter med å optimalisere og automatisere sine økonomiske og driftsmessige prosesser. Den gir en helhetlig løsning for økonomistyring, forsyningskjedeadministrasjon, produksjon, salg og kundeservice.

Trykk på taggene for å lese mer om hvor og hvordan vi benytter samme fag og teknologi


Med Dynamics 365FO kan bedrifter forbedre innsikt i sin økonomiske ytelse, strømlinjeforme forsyningskjeden, optimalisere produksjonseffektivitet og tilby førsteklasses kundeopplevelser. Plattformen gir også avanserte analyseverktøy og rapporteringsfunksjoner for å hjelpe organisasjoner med å ta informerte beslutninger.


Dynamics 365FO er en skalerbar løsning som kan tilpasses etter behov, og den gir virksomheter muligheten til å drive mer effektivt og konkurransedyktig i en stadig skiftende forretningsverden.

Lang farttid med digitalisering av forretningsprosesser

I Bouvet har vi over 20 års fartstid med digitalisering av forretningsprosesser gjennom implementering av standard programvareapplikasjoner, som nå i senere tid skjer gjennom skytjenester. Som en erfaren bedrift som spesialiserer seg på implementering av Enterprise Resource Planning (ERP)-systemer, har vi dedikerte avdelinger som jobber i tett samarbeid for å sikre en vellykket løsning for våre kunder. Vi forstår utfordringene og mulighetene i det norske markedet, har den nødvendige prosess- og forretningsinnsikten, samt kunnskapen om tekniske løsninger.

Microsoft partner

Bouvet er en betydelig Microsoft partner og har lang erfaring med et bredt spekter av teknologier. For eksempel Azure, Power Platform, SharePoint, CRM, Power BI, mm. Vi har også et stort utviklermiljø med erfaring med Microsoft teknologi. I tillegg har vi gode rådgiver- og ledermiljøer. For eksempel for å gjøre forretnings- og prosessanalyse, endringsledelse, prosjektledelse og ledelse av produktteam. Vår ekspertise strekker seg over en rekke bransjer, og vi er stolte av vår evne til å levere skreddersydde løsninger som møter våre kunders unike behov. Vi hjelper våre kunder med å realisere det fulle potensialet av Dynamics 365FO, og vi er klare til å jobbe tett sammen med deg som kunde for å sikre suksess.
 

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe

Tore Brathaug
Leder virksomhetsstyring

Se flere av våre tjenester og prosjekter