Er endringsledelse nøkkelen til en sikker virksomhet?

I denne episoden har vi med oss en endringsleder og en sikkerhetsrådgiver som tar oss gjennom hvorfor det å jobbe tverrfaglig kan være avgjørende faktor for å bygge en god sikkerhetskultur.

Trykk på taggene for å lese mer om hvor og hvordan vi benytter samme fag og teknologi

Om episoden 

Det er ikke lenger nytt at vi står overfor stadig flere og mer sofistikerte trusler.  Men hvordan skal næringslivet og offentlige etater forholde seg til det?

For å beskytte oss selv og våre virksomheter, holder det ikke å overlate sikkerhetsarbeidet til IT-avdelingen alene. Vi trenger å skape en kultur hvor alle i virksomheten forstår hva sikkerhet betyr, hvordan det påvirker våre verdiger og strategi, og hvilket ansvar vi har for å forebygge og håndtere risikoer. Men hvordan kan vi motivere og engasjere alle i en tid hvor mange er lei av å høre om sikkerhet eller ikke ser sin rolle i det store bildet?  

I denne episoden har vi med oss to eksperter som har lang erfaring med å lede og gjennomføre endringer knyttet til sikkerhet. Hør mer om risikobildet i 2024 og hvorfor tverrfagligheten kan være avgjørende for å holde trusselaktørene unna. Lær også mer om nyttige verktøy og virkemidler du kan ta i bruk for å skape en god sikkerhetskultur.

 

 

Abonner gjerne og lytt til Bouvet Bobler på Apple Podcast, Spotify eller hvor enn du lytter til podcast. 

Medvirkende i episoden fra Bouvet

Sally Kemble
Endringsleder
Nina Meldahl
Sikkerhetsrådgiver

Trykk på taggene for å lese mer om hvor og hvordan vi benytter samme fag og teknologi

Flere episoder

Andre spennende podcasts