ERFARING MED LAVKODE

Har du erfaring med lavkode og trigges av bli en del av et av Skandinavias største og fremste lavkodemiljøer? Ta en titt her!


Som lavkodeutvikler hos oss vil du få jobbe i prosjekter og med kunder som har stor samfunnsnytte. Du vil få tilgang på et nettverk av eksperter innen lavkode, men også innen systemutvikling, analyse, design, rådgiving, sikkerhet og prosjektledelse. Hos oss jobber du sjeldent alene, men ofte sammen med eksperter som kan noe annet enn deg.

For å fortsette å være et ledende miljø innen lavkode så trenger vi at de flinkeste folka jobber hos oss. I tillegg til å forvalte og utvikle folka våre, må vi fortsette å ansette nye som trigges av å være med å videreutvikle både Bouvets fagmiljø og våre kunders lavkodesatsninger.

Et eksempel på en sånn profil er Léa.

Det store fagmiljøet ble avgjørende

Léa Flacher har jobbet med lavkode i flere år, og har nå god erfaring med teknologien. Hun jobbet tidligere med Microsoft Dynamics, men ønsket prøve noe nytt. 

– Å jobbe med lavkode var en flott måte å kombinere min forretningsutdanning med min IT-interesse. Jeg ble trigget av kreativiteten du trenger for å jobbe med Canvas-applikasjoner, innleder Lea. 

Da hun ønsket å finne et større fagmgiljø for lavkode falt valget på Bouvet. 

– Bouvet har et av de største lavkodemiljøene i Skandinavia. For en teknologi som er ganske ny, er det en stor fordel å ha kolleger som forstår hva du jobber med og kan hjelpe deg. Bouvet holder seg alltid oppdatert innen de siste Microsoft-utgivelsene og holder sine ansatte godt informert om de siste nye teknologiene. Vi har alltid tid til å lære spennende nye ting. Bouvet har også et mangfoldig sosialt tilbud med flere morsomme arrangementer, reiser og aktiviteter. 

Hvordan ser en typisk dag ut som lavkodeutvikler i Bouvet?  

Jeg deler uken min mellom Bouvets og kundens kontor. Jeg starter vanligvis dagen med et 10 minutters Teams-møte med kunde for eventuelle oppdateringer. Deretter bruker jeg resten av tiden før lunsj på å utvikle applikasjoner. Etter lunsj har jeg vanligvis korte møter hvis jeg trenger feedback, før jeg deretter fortsetter å utvikle. Jeg sørger også for å ha litt tid til å hjelpe kollegene mine hvis de trenger meg. Når arbeidsdagen er over, kan jeg delta på et hav av ulike sosiale og faglige aktiviteter arrangert av Bovuet. 

 
Lea Fleacher.png

Hvordan sørger Bouvet for at du fortsetter å bygge kompetanse innen lavkode? 

Bouvet sørger for at vi alltid er oppdaterte innen verktøyene som Microsoft tilbyr, da Power Platform fra Microsoft er plattformen vi bruker for lavkode i Bouvet. Vi får også delta på konferanser, og alle som er på konferanse deler ivrig med resten når de er tilbake. Hvert år setter jeg meg noen egne utviklingsmål, og basert på disse vil min leder etterstrebe å tilby kurs eller prosjekter som understøtter mine mål.

Hva jobber du med om dagen?

Jeg startet hos min nåværende kunde i et spennende applikasjonsprosjekt. Målet var å hjelpe kunden med å allokere ressursene sine hvert kvartal basert på mål og forespørsler. Vi endte opp med å spare mer enn 500 timer hvert kvartal sammenlignet med den forrige prosessen, som ble gjort med Excel. Prosjektet var stor suksess, noe som førte til forlenget avtale med kunden og videre arbeid for meg. Jeg støtter nå kunden i flere ulike prosjekter og prøver å utnytte min lavkodekunnskap for å lette og effektivisere arbeidet deres. Det er fint å oppleve at brukerne begynner å se innovasjonsmulighetene i sine daglige oppgaver. 

Lavkode i Bouvet

Bouvet har et av de største lavkodemiljøene i Skandinavia og har lang erfaring med bruk av teknologien. Vi jobber med lavkode gjennom en plattformtankegang, der vi sammen med kundene ser på hvordan vi kan bruke teknologien til effektivisering og sikker og kontrollert innovasjon.

For å lykkes med dette strukturerer vi oss ofte i team for å løse oppgaver. Vi jobber ikke bare med å utvikle teknisk gode løsninger, men også med rådgiving, design, brukeropplæring, endringsledelse, arkitektur og sikkerhet. Samtidig ønsker vi å lære opp kundene i verktøyene, slik at de ansatte som kjenner utfordringene best selv også kan lage løsninger. 

Noen av våre prosjekter

Eksempler på hvordan vi jobber med kompetanseutvikling

Hva annet kan Bouvet tilby?

Godt og sosialt miljø

I Bouvet kan du delta i de mange mer eller mindre organiserte klubbene som spiller squash, sjakk eller i band, som sykler, løper eller brygger øl – og du vil bli invitert på mange store og små festligheter, fra uoffisielle temakvelder til den store årlige Uavhengighetsfeiringen, et arrangement verdt en kontraktsignatur alene.

Familie og fritid

Hos Bouvet respekterer vi at fritid er viktig for oss alle. Vi praktiserer derfor fleksitid, og står du på litt ekstra i perioder, får du selvsagt betalt for timene du legger ned og mulighet for avspasering.

Betingelser og goder

I Bouvet lever vi gjerne for jobben. Samtidig skal vi leve av arbeidet vi gjør. Derfor har vi konkurransedyktig lønn, overtidsbetaling, kollektiv bonus, aksjeprogram og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Les mer om våre betingelser og goder her

Skal vi ta en prat?

Andreas Louis Riise
Avdelingsleder
Kristoffer Duesund
Avdelingsleder
Aleksander Aalen
Konsulent
Inger Johanne Håkedal
Avdelingsleder
Jostein Knudsen
Avdelingsleder
Sør Utvikling