GOD PÅ NOE ANNET ENN KODE

Nysgjerrig på hvordan Bouvet kan bygge deg til en lavkode-ekspert? Ta en titt her!


I takt med digitaliseringen av samfunnet vil behovet for å utvikle løsninger og applikasjoner stige.

Vi trenger derfor teknologi som gjør det raskere å lage løsninger.

Samtidig vil hyppige endringer gjøre at virksomheter må kunne snu seg raskt og innovere i takt med nye behov.

Vi trenger derfor teknologi som muliggjør at flere enn teknologer kan utvikle løsninger. 

Svaret er lavkode

Det vil tilrettelegge for innovasjon på et lavere og mer effektivt nivå enn tidligere, slik at sykepleiere, økonomer, HR-medarbeidere og andre domeneeksperter kan utvikle egne løsninger som gjør deres hverdag bedre og mer effektiv.

Med andre ord, du trenger ikke ha IT-bakgrunn for å jobbe med lavkode. Har du jobbet med ting som analyse, økonomi, design, team- og prosjektledelse, eller med organisasjonsutvikling, så kan du være aktuell for en av våre lavkode-team. 

Under har vi tatt en prat med Synnøve, som er et godt eksempel på nettopp dette.

Jeg elsker problemløsing og synes IT virket spennende. Lavkode var det perfekte valget for meg  

Synnøve Krog jobber med lavkode i Bouvet, men bakgrunnen hennes er fra industri som Production Manager og Team Lead. I sin tidligere jobb opplevde hun utfordringer med IT-systemer og treg utvikling som hun forstod at lavkode kunne være løsningen på. Da ble valget enkelt – dette var så interessant at hun måtte skifte retning. 

– I løpet av mine syv år i norsk industri har jeg irritert meg mye over hvor mye tid og energi som går til arbeid som kunne vært automatisert. For ikke å snakke om hvordan jeg har “sloss” mot tungvinte IT-systemer. Da jeg fikk øynene opp for hvordan du raskt kan lage skreddersydde applikasjoner gjennom lavkode var jeg solgt! Dette vil gjøre underverker for de enorme backlogene på utviklingsprosjekter som finnes der ute, forteller Synnøve. 
 
Nå jobber Synnøve med å digitalisere arbeidsprosesser for nettopp industrien. Hennes erfaring i å bruke, utvikle og implementere arbeidsprosesser kommer svært godt med i jobben som lavkodeutvikler. 

– Det som er så kult med lavkode er at alle ikke trenger å ha lik bakgrunn. Det er mange veier inn, og er du god på ting som problemløsning, organisasjonsutvikling, endring eller analyse vil du virkelig kunne dra nytte av det. Det viktigste for å jobbe med lavkode er at du trigges av problemsløsning og evner å være kreativ i møte med hvordan ulik funksjonalitet kan sys sammen til en løsning, supplerer Synnøve.  

 
Synnøve Krogh.png

Hvordan ser en hverdag ut for Synnøve? 

– En hverdag består av alt fra overordnet design og planlegging av brukeropplevelser, til møter med kunden for å diskutere detaljene i løsningen og faktisk koding av funksjonalitet. Det kule med Bouvet er at jeg har fått lov til å prøve meg fram og fått tid til å lage løsninger, og at det alltid er noen i nærheten jeg kan spørre om tips. 

Hva er et prosjekt du er stolt av? 

Jeg har laget en løsning for en elektronikkprodusent der produksjonsteknikere nå kan  fylle ut produktdokumentasjon på personlige nettbrett underveis i produksjonen av elektriske tavler, istedenfor i permer som tidligere fulgte produktene rundt på fabrikken. I tillegg har vi utviklet en egen app for administrasjonsbrukere der de kan endre og utvikle hva som vises i de forskjellige sjekklistene for de forskjellige produktene. 

Lavkode i Bouvet 

Bouvet har et av de største lavkodemiljøene i Skandinavia og har lang erfaring med bruk av teknologien. Vi jobber med lavkode gjennom en plattformtankegang, der vi sammen med kundene ser på hvordan vi kan bruke teknologien til effektivisering og sikker og kontrollert innovasjon.

For å lykkes med dette strukturerer vi oss ofte i team for å løse oppgaver. Vi jobber ikke bare med å utvikle teknisk gode løsninger, men også med rådgiving, design, brukeropplæring, endringsledelse, arkitektur og sikkerhet. 

Samtidig ønsker vi å lære opp kundene i verktøyene, slik at de ansatte som kjenner utfordringene best selv også kan lage løsninger.  

Slik bygger vi deg til lavkodeekspert!
For å bygge ny kompetanse, har vi laget opplæringsløpet Power Platform Academy. Dette inneholder undervisning, sertifiseringer og caser. Videre matches du med en erfaren konsulent som du får sitte sammen med i et oppdrag til du selv er trygg nok til å utføre oppgaver alene.

Eksempler på hvordan vi jobber med kompetanseutvikling

Hva annet kan Bouvet tilby?

Godt og sosialt miljø

I Bouvet kan du delta i de mange mer eller mindre organiserte klubbene som spiller squash, sjakk eller i band, som sykler, løper eller brygger øl – og du vil bli invitert på mange store og små festligheter, fra uoffisielle temakvelder til den store årlige Uavhengighetsfeiringen, et arrangement verdt en kontraktsignatur alene.

Familie og fritid

Hos Bouvet respekterer vi at fritid er viktig for oss alle. Vi praktiserer derfor fleksitid, og står du på litt ekstra i perioder, får du selvsagt betalt for timene du legger ned og mulighet for avspasering.

Betingelser og goder

I Bouvet lever vi gjerne for jobben. Samtidig skal vi leve av arbeidet vi gjør. Derfor har vi konkurransedyktig lønn, overtidsbetaling, kollektiv bonus, aksjeprogram og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Les mer om våre betingelser og goder her

Noen av våre prosjekter

Skal vi ta en prat?

Andreas Louis Riise
Avdelingsleder
Kristoffer Duesund
Avdelingsleder
Aleksander Aalen
Konsulent
Inger Johanne Håkedal
Avdelingsleder
Jostein Knudsen
Avdelingsleder
Sør Utvikling