Innlandet

I Ottestad, rett utenfor Hamar, ligger kontoret vårt i Innlandet. Der møter du en engasjert gjeng som streber etter å utvikle etter fremtidsrettede og nyttige digitale produkter og tjenester

Vi er ca 35 ansatte og hos oss finner du systemutviklere, systemarkitekter, UX og UI-designere, forretningsutviklere og prosjektledere med dyp stolthet i eget fagfelt.
Vi jobber tett med våre kunder og kan nevne blant annet Dun & Bradstreet, Geno, Eidsiva og Glommen Mjøsen Skog.
Ved å sammen skape smarte og brukervennlige digitale løsninger ønsker vi ganske enkelt å gjøre verden til et litt bedre sted for de som ønsker og tør å ta steget.

Har du spørsmål? Ta kontakt med en av oss på kontoret

 

Jørgen Kaasa
Regionleder Akershus, Buskerud & Innlandet
Drammen
Rune Kollstrøm
Områdeleder
Tor Erik Hagen
Avdelingsleder
Stian Andrå
Avdelingsleder

Litt om oss

Kjærlighet ved første semikolon

Mari_innlandet_hverdagen2.jpg

Møt Mari Ingberg som jobber på kontoret vårt her på Innlandet. Hun er  systemutvikler og kaller seg java-nørd og som mener dagen ikke er den samme uten en rykende kopp Earl Grey, drive kodemassering og å rante med kollegaer. 

Bli bedre kjent med hverdagen til Mari her

Delingskulturen lever i beste velgående

BouvetOne_innlandet.jpg

– Det å kunne lære av og bort til kollegaer og team er et mektig virkemiddel for fellesskapet som vi ikke skal ta for gitt, forteller Stian Andrå i Bouvet Innlandet. Bli med på en kveld der deling står i sentrum og møt noen av våre kollegaer som forteller hvorfor det er så viktig å dele.

Bli med på BouvetOne

Kan maskinlæring forutsi fotballresultater?

Hackataton Innlandet.png

Som fotballentusiast er det naturlig å være interessert i resultater av ukens runde. Hvem vinner, hvem taper, hvem spiller uavgjort? Men kan man bruke teknologi til å forutsi fotballresultater på en mer systematisk og nøyaktig måte?

Det var dette spørsmålet som inspirerte vår konsulent og systemutvikler Sigmund Grønland, dedikert Liverpool- og fotballsupporter til å forske videre. Han utviklet en løsning og arrangerte et Hackaton der 13 av kollegaene hans på Innlandet kunne teste løsningen. 

Les mer om dette her

Spennende prosjekter og kunder

Prosjekter.jpg

Vi er opptatt av å ha langsiktige kunderelasjoner og er strategisk partner for en rekke virksomheter gjennom innovasjon, utvikling og implementering av løsninger. Kundene setter pris på vår gode forståelse for deres virksomhet og at vi med et bredt tjenestespekter bestående av utviklings- og rådgivningstjenester innenfor informasjonsteknologi, kommunikasjon og virksomhetsstyring, kan være en totalleverandør. 

I vår solide kundebase finner vi en rekke viktige samfunnsaktører og våre konsulenter får gjennom arbeidet for disse, være med å bidra til den nødvendige utviklingen av samfunnet. 

Her får du et innblikk i noen av våre spennende prosjekter

Årsrapport for ansatte

AÅ-forside.jpg

Hos oss har vi en egen rapport der de ansatte selv oppsummerer året som har gått. Der deler de betrakninger om året som har gått og gir et et innblikk i alt fra faglige utfordringer til utenomkontorlige aktiviteter og sosiale sammenkomster. ​
Les rapporten her

 Hos oss får du beholde gulroten

Gulrot_saks.png

Vil du være med på å skape løsninger med stor betydning for enkeltmennesker så vel som for samfunnet? Hvilke gulrøtter er viktige for deg og gjør at du motiverer deg ekstra mye? 

Finn ut mer om oss og ta vår gulrotindeks