Innlandet

I Ottestad, rett utenfor Hamar, ligger kontoret vårt i Innlandet. Der møter du en engasjert gjeng som streber etter å utvikle etter fremtidsrettede og nyttige digitale produkter og tjenester

Vi er ca 35 ansatte og hos oss finner du systemutviklere, systemarkitekter, UX og UI-designere, forretningsutviklere og prosjektledere med dyp stolthet i eget fagfelt.
Vi jobber tett med våre kunder og kan nevne blant annet Dun & Bradstreet, Geno, Eidsiva og Glommen Mjøsen Skog.
Ved å sammen skape smarte og brukervennlige digitale løsninger ønsker vi ganske enkelt å gjøre verden til et litt bedre sted for de som ønsker og tør å ta steget.

Har du spørsmål? Ta kontakt med en av oss på kontoret

 

Jørgen Kaasa
Områdeleder
Drammen og Sandvika
Rune Kollstrøm
Avdelingsleder
Tor Erik Hagen
Salg og forretningsutvikling

Litt om oss

Vi gir kompetanse for fremtiden

Kurs.jpg

Vår kursvirksomhet er en møteplass for mennesker som søker kunnskap og inspirasjon i arbeidet med digitalisering. Vi er en av markedets største kursleverandører og tilbyr blant annet kurs og sertifiseringer innen:

  • Digitalt lederskap/endringsledelse
  • Smidige organisasjoner og team
  • Prosjektledelse
  • Test/testledelse
  • Systemutvikling
  • Data Science & maskinlæring
  • Sky/skyplattformer
  • Sikkerhet, bærekraft mm.

Ta kontakt med oss på [email protected] eller 23 40 60 50 

Spennende prosjekter og kunder

Prosjekter.jpg

Vi er opptatt av å ha langsiktige kunderelasjoner og er strategisk partner for en rekke virksomheter gjennom innovasjon, utvikling og implementering av løsninger. Kundene setter pris på vår gode forståelse for deres virksomhet og at vi med et bredt tjenestespekter bestående av utviklings- og rådgivningstjenester innenfor informasjonsteknologi, kommunikasjon og virksomhetsstyring, kan være en totalleverandør. 

I vår solide kundebase finner vi en rekke viktige samfunnsaktører og våre konsulenter får gjennom arbeidet for disse, være med å bidra til den nødvendige utviklingen av samfunnet. 

Her får du et innblikk i noen av våre spennende prosjekter

En unik delingskultur

Bouvet deler_oslo.png

En av våre verdier er delingskultur og våre folk deler gladelig kunnskap og historier om det vi jobber med og brenner for. Vi har flere delingsarenaer i Bouvet og ten av de er Bouvet One. To ganger i året  samles vi til en helaften der våre kollegaer deler kunnskap og erfaringer med hverandre. Vi deler også blogginnlegg og fagartikler
her på våre nettsider.

Egen årsrapport for ansatte

ansattes arsrapport_oslo.png

Hos oss har vi en egen rapport der de ansatte selv oppsummerer året som har gått. Der deler de betrakninger om året som har gått og gir et et innblikk i alt fra faglige utfordringer til utenomkontorlige aktiviteter og sosiale sammenkomster. ​
Les rapporten her

 Hos oss får du beholde gulroten

Gulrot_saks.png

Vil du være med på å skape løsninger med stor betydning for enkeltmennesker så vel som for samfunnet? Hvilke gulrøtter er viktige for deg og gjør at du motiverer deg ekstra mye? 

Finn ut mer om oss og ta vår gulrotindeks