Arendal

Publisert: 3. mars 2017

Arendal jobber i tett samarbeid med kontorene våre i Kristiansand, Sandefjord og Grenland, sammen utgjør vi et sterkt lag.

Vi har lang erfaring og betydelig kompetanse innen systemutvikling, arkitektur, brukeropplevelse, prosjekt- og testledelse, virksomhetsstyring og sikkerhet. Vi jobber med spennende næringsvekst på Sørlandet, som nå akselererer inn i fremtiden. Dette inkluderer prosessindustri, forskning, offshore-sektoren, energi- og teknologibedrifter, batterifabrikker og havvind.

Blant våre kunder finner du Nkom, Statnett, SVK, Skatteetaten, Telenor, DSB og Å Energi.

Har du spørsmål? Ta kontakt med en av oss på kontoret

 

Morten Njåstad Bråten
Kunde- og forretningsutvikler, Sør

Litt om oss: 

Folka først 

tokolleger.jpg

Enten du har to eller tjue års erfaring vil vi gjerne ha deg med på laget! Hos oss får du utfordringer og frihet til å bygge kompetanse som vil ta deg videre i karrieren din.

En jobb i hos oss er et kvalitetsstempel på din CV.  Vi ser etter deg som er glad i å programmere, som aldri blir mett på å lære, og som gjerne deler kompetansen din med andre. 

Vi har en unik kultur

Sør 2 .jpg

Kulturen vår står høyt i Bouvet både på det faglige og det sosiale. I tillegg til ulike faggrupper er mange av oss selv med på å drive sosiale- og faggrupper. 

Du vil bli invitert på mange store og små festligheter, fra uoffisielle temakvelder til den store årlige Uavhengighetsfeiringen, et arrangement verdt en kontraktsignatur alene.

Vi tilbyr gode betingelser

20231123_190713.jpg

I Bouvet lever vi gjerne for jobben. Samtidig skal vi leve av arbeidet vi gjør. Derfor har vi konkurransedyktig lønn, overtidsbetaling, kollektiv bonus, aksjeprogram og gode pensjons- og forsikringsordninger. 

I tillegg har vi goder som treningsavtaler, vi er miljøfyrtårnsertifisert og mange andre goder. 

Egen årsrapport for ansatte

Hos oss har vi en egen rapport der de ansatte selv oppsummerer året som har gått. Der deler de betrakninger om året som har gått og gir et et innblikk i alt fra faglige utfordringer til utenomkontorlige aktiviteter og sosiale sammenkomster. ​


Les rapporten her

AÅ-forside-sør.jpg

 

Les mer om noen av våre prosjekter i Agder