Vi er samfunnsbyggere

Ved å rådgi, designe og utvikle løsninger for virksomheter med stor betydning for samfunnet, bidrar vi til å gjøre fremtiden bedre.

Møt noen av våre samfunnsbyggere 

Johannes_sykle_sv.png

Som Android-utvikler har Johannes et viktig samfunnsansvar

Møt Johannes som gjennom sitt arbeid som utvikler bistår Yr til å levere på sitt samfunnsansvar. Samtidig har han fritid til å være med familien og legge flere mil bak seg på sykkelen. 

Les om hverdagen til Johannes her

IMG_20230524_222922_391.jpg

Jobber med robotikk og kunstig intelligens i industrien

Etter 10 år i akademia og med en fullført doktorgrad i kybernetikk fra NTNU, bestemte Ali seg for å flytte til en ukjent by for å jobbe med avanserte systemer i industrien. 

Les om hverdagen til Ali her

lene_hundefører_sh.png

Rådgiver på dagen – hundetrener på kvelden

Bli kjent med Lene og hvordan hun kombinerer jobb som rådgiver og som hundefører i Norske Redningshunder.

Les mer om hverdagen til Lene her

 

Bjørn Erik Beitnes Euphorium-2.jpg

En god følelse å gjøre noe verdifullt for samfunnet

Møt Bjørn Erik, som i tillegg til å ha god tid til familien og å spille i korps, har jobbet med utvikling av et oppdragsverktøy for 110-sentralene i Norge.

Les mer om hverdagen til Bjørn Erik her

 

Lillian Myrvang
Tjenesteansvarlig

Flomvarsling med sensorteknologi og datasjø
Lillian er low-code-utvikler og sammen med et team fra Bouvet har hun jobbet med å utvikle en ny flomvarslingsteknologi for Sauda kommune og DIGI Rogaland. Den nye løsningen består blant annet av et revolusjonerende dashboard i Power BI.  

Yngve Kvinnsland
Utvikler

Smart transport med data i førersetet
Bergen kommune har over lengre tid jobbet med å gjøre mobiliteten i egen by både smartere og mer effektiv gjennom innovativ bruk av data. Sammen med Bouvet har det resultert i mange nytenkende og spennende prosjekter. Konsulent Ynge Kvinnsland har vært med på flere av dem.

Karin Wallis
Prosjektleder

Rett informasjon, på rett sted til rett tid

Karin Wallis jobber med å gjøre patologisk arbeid mer sømløst på tvers av Sveriges 21 regioner for å sikre en like god kreftbehandling for alle pasienter i Sverige.

Bjørn Larsen
Utvikler

Lastebildata til det grønne skiftet

Plattformen til Volmax henter og analyserer data fra tusenvis av sensorer som er koblet til deres lastebiler, forteller utvikler Bjørn Larsen.

Nina Gulestøl
Designtenker

Koronahotell i særklasse
Designtenker Nina Gulestøl fikk bruk for sin bakgrunn som sykepleier da Bergen kommune bestemte seg for å opprette Koronahotell midt i pandemien.

Kristian Grindheim
Rådgiver og endringsleder

Bidrar til økt bærekraft i industrien

Et tverrfaglig team fra Bouvet har vært med å designe og utvikle en webbasert løsning for rapportering og analyse av avfall- og sidestrømmer i prosessindustrien. Prosjektleder Kristian Lindeberg Grindheim og hans kollegaer så raskt vekstpotensialet i løsningen.

Evelyn Saxegaard
Utvikler

Testet utviklermusklene for Forsvaret
Et team fra Bouvet har utviklet nettsider og vært teknisk rådgivere for Forsvaret. En av løsningene vi har levert er forsvaret.no. Evelyn Saxegaard var utvikler på prosjektet og her kan du lese mer om hennes oppgaver som utvikler var.   

Jesper Andersson
Utvikler

AI og menneskelig assistanse i skjønn balanse
Jesper Andersson har jobbet sammen med Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) for å forenkle målingen av vannføring i norske elver. Løsningen ble en kombinasjon av sensorer, skyløsning og feltassistenter.

Arne Vidar Sjønøst
Utvikler

Jobber for å gjøre havene våre mer bærekraftige og trygge
Samfunnsoppdraget til BarentsWatch handler om å hente informasjon om norske kyst- og havområder og dele det med publikum, næringsliv og forvaltning. Dette har vært en viktig satsing for norske myndigheter siden 2012 og Bouvet samarbeider med Kystverket for å møte disse ambisjonene. Utvikler Arne Vidar Sjønøst er en av flere Bouvetere som jobber i dette prosjektet.

Lyubov Okhicheva
Utvikler

Automatiserer kraftreservene til Norge og Sverige
Utvikler Lyubov Okhicheva jobber til daglig i et prosjekt for Statnett og Svenska kraftnät sin samarbeidsorganisasjon Fifty. Oppgaven hennes er å automatisere manuelle rutiner for å ta i bruk kraftreserver. Her kan du lese mer hva dette innebærer.

Mari Eggen
Tjenestedesigner

En app for ungdom som har opplevd nettmobbing
Mari Søpstad Eggen har vært med på å utvikle en mobilapp for barn og unge som har opplevd netthets og mobbing på nett for RKBU Nord og UIT. – Dessverre er nettmobbing et økende problem blant unge, og behovet for hjelpemidler og økt bevissthet er stort, forteller Mari.