Facebook Pixel

Møt noen av våre samfunnsbyggere

Evelyn Saxegaard
Utvikler

Testet utviklermusklene for Forsvaret
Et team fra Bouvet har utviklet nettsider og vært teknisk rådgivere for Forsvaret. En av løsningene vi har levert er forsvaret.no. Evelyn Saxegaard var utvikler på prosjektet og her kan du lese mer om hennes oppgaver som utvikler var.   

Arne Vidar Sjønøst
Utvikler

Jobber for å gjøre havene våre mer bærekraftige og trygge
Samfunnsoppdraget til BarentsWatch handler om å hente informasjon om norske kyst- og havområder og dele det med publikum, næringsliv og forvaltning. Dette har vært en viktig satsing for norske myndigheter siden 2012 og Bouvet samarbeider med Kystverket for å møte disse ambisjonene. Utvikler Arne Vidar Sjønøst er en av flere Bouvetere som jobber i dette prosjektet.

Mari Eggen
Tjenestedesigner

En app for ungdom som har opplevd nettmobbing
Mari Søpstad Eggen har vært med på å utvikle en mobilapp for barn og unge som har opplevd netthets og mobbing på nett for RKBU Nord og UIT. – Dessverre er nettmobbing et økende problem blant unge, og behovet for hjelpemidler og økt bevissthet er stort, forteller Mari.

Nina Gulestøl
Designtenker

Koronahotell i særklasse
Designtenker Nina Gulestøl fikk bruk for sin bakgrunn som sykepleier da Bergen kommune bestemte seg for å opprette Koronahotell midt i pandemien.

Jesper Andersson
Utvikler

AI og menneskelig assistanse i skjønn balanse
Jesper Andersson har jobbet sammen med Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) for å forenkle målingen av vannføring i norske elver. Løsningen ble en kombinasjon av sensorer, skyløsning og feltassistenter.

Lyubov Okhicheva
Utvikler

Automatiserer kraftreservene til Norge og Sverige
Utvikler Lyubov Okhicheva jobber til daglig i et prosjekt for Statnett og Svenska kraftnät sin samarbeidsorganisasjon Fifty. Oppgaven hennes er å automatisere manuelle rutiner for å ta i bruk kraftreserver. Her kan du lese mer hva dette innebærer.

Kristian Grindheim
Rådgiver og endringsleder

Bidrar til økt bærekraft i industrien

Et tverrfaglig team fra Bouvet har vært med å designe og utvikle en webbasert løsning for rapportering og analyse av avfall- og sidestrømmer i prosessindustrien. Prosjektleder Kristian Lindeberg Grindheim og hans kollegaer så raskt vekstpotensialet i løsningen.

Karin Wallis
Prosjektleder

Rett informasjon, på rett sted til rett tid

Karin Wallis jobber med å gjøre patologisk arbeid mer sømløst på tvers av Sveriges 21 regioner for å sikre en like god kreftbehandling for alle pasienter i Sverige.

Bjørn Larsen
Utvikler

Lastebildata til det grønne skiftet

Plattformen til Volmax henter og analyserer data fra tusenvis av sensorer som er koblet til deres lastebiler, forteller utvikler Bjørn Larsen.

Yngve Kvinnsland
Utvikler

Smart transport med data i førersetet
Bergen kommune har over lengre tid jobbet med å gjøre mobiliteten i egen by både smartere og mer effektiv gjennom innovativ bruk av data. Sammen med Bouvet har det resultert i mange nytenkende og spennende prosjekter. Konsulent Ynge Kvinnsland har vært med på flere av dem.

Lillian Myrvang
Utvikler

Flomvarsling med sensorteknologi og datasjø
Lillian er low-code-utvikler og sammen med et team fra Bouvet har hun jobbet med å utvikle en ny flomvarslingsteknologi for Sauda kommune og DIGI Rogaland. Den nye løsningen består blant annet av et revolusjonerende dashboard i Power BI.  

Bygg fremtidens samfunn med oss

I Bouvet legger vi aktivt til rette for at hver enkelt som jobber hos oss skal ha det best mulig og bli best mulig. Hvilke gulrøtter er viktige for deg og gjør at du motiverer deg ekstra mye? 

Prøv vår gulrotindeks og se hva vi kan tilby.