Testet utviklermusklene for Forsvaret

Et team fra Bouvet har utviklet nettsider og vært teknisk rådgivere for Forsvaret. En av løsningene vi har levert er forsvaret sitt nettsted. Evelyn Saxegaard var utvikler på prosjektet.

Redaksjonen

– Min oppgave var å programmere og implementere funksjonalitet på nettsiden. Jeg har bygget komponenter og løsninger skreddersydd for redaktører i Forsvaret, som de kan bruke til å bygge opp nettsiden selv.
 
– Jeg hadde fokus på brukeropplevelse. Siden skulle være enkel å bruke for leseren, men også enkel å bruke for redaktørene som skulle lage og legge inn innhold, sier Evelyn. Løsningen ble laget i Enonic XP som er en sikker og kraftfull webapplikasjonsplattform som gjør det mulig å utvikle spesialiserte og robuste nettsider.
 
Plattformen kan håndtere store mengder data og komplekse behov i høy hastighet og kjøres i skyen for å møte Forsvarets krav til sikkerhet, redundans og fleksibilitet.  
 
– Det var et veldig spennende og lærerikt prosjekt å jobbe med, og jeg fikk virkelig testet mine utviklermuskler og bidra med samfunnsnyttig arbeid. Det var spesielt kult å få være med da jeg som nyutdannet kun hadde vært ansatt i seks måneder, og ikke minst er det kjempespennende å få jobbe med Forsvaret, avslutter Evelyn.
 
Forsvaret selv og designbyåret Try Apt var også med på utviklingen og formgivning av nettsidene.
 

Temaer